maandag 20 februari 2006

Hunze Lustrumgala een swingend succes!

Afgelopen zaterdagavond werd het Hunze Lustrum Gala gehouden in het Stadsparkpaviljoen.
Om de avond feestelijk in te leiden hebben we eerst met V6 en Zuidwesters gegeten bij Boccaccio. Gezellig en niet slecht, maar denk toch niet dat we er nog eens zullen gaan eten. Ondanks dat was afgesproken dat we rookvrij zouden zitten werd er toch gerookt, waardoor we de espresso/ thee na de maaltijd misliepen, omdat Louise het benauwd kreeg. Jammer! Het eten hadden we gelukkig al op en was lekker, maar niet heel bijzonder.

Na de maaltijd dus fluks naar het Stadsparkpaviljoen gereden met de luxe leasebak van Arend. Aangekomen in het Stadsparkpaviljoen bleek dat we niet de enigen waren die hun best hadden gedaan om er feestelijk uit te zien. Bijna iedereen was fraai uitgedost. Het feest had ook vanaf onze entree een goede sfeer, los en relaxed. Hoewel de avond vrij cliché-matig was ingericht (coverband, buikdanseres, dj en tussendoor wat speeches) was het gewoon ongecompliceerd leuk. Vanaf de eerste tonen van de weinig maatvaste en soms wat onzuivere band werd er enthousiast gedanst. Zelfs doorgaans weinig danslustigen als Arend en ondergetekende hebben een groot deel van de avond staan swingen.
Hierbij ontstond ook een idee voor een toekomstig feest. Het wordt hoog tijd dat er eens een feest komt met goede muziek: kortom een feest met de muziekkeuze van Vincent en Arend. Maar dat is voor de toekomst. Voorlopig kunnen we terugkijken op een erg leuk gala. Ben benieuwd of de rest van het lustrumjaar nog meer goede feesten oplevert!


Allemaal op ons paasbest op het Hunze Lustrumgala!
Vlnr: Arend, Marjon, Louise, ikzelf, Tjarko en Shanna.

1 opmerking:

meerbosch zei

hee vincent hoe is het, leuk zo,n blog.
sinds deze week ben ik ook met een blog bezig onder de naam meerbosch..
nu nog bezoekers...

groeten uit drenthe, johan..