woensdag 24 januari 2007

Heen en weer

Heen en weer, heen en weer! (check het bijschrift van deze site met de tekst van de Drs. P klassieker: Deugende teksten voor het hele gezin! en deze fansite).
Hen en weer dus, met de trein door het hele land. Maandag van Groningen via Woerden naar Den Haag, dinsdag van Den Haag naar Groningen (Bert Visscher, Stadsschouwburg eerste rij midden!), woensdag van Groningen naar Den Haag, vrijdag van Den Haag naar Groningen, zaterdag van Groningen naar Utrecht, zondag van Bilthoven via Marum naar Groningen, maandag van Groningen naar Den Haag, dinsdag van Den Haag naar Rotterdam en vice versa, woensdag van Den Haag naar Amsterdam naar Breda, naar Den Haag, donderdag van Den Haag naar Zaandam en terug, vrijdag van Den Haag naar Groningen.
Ofwel morgen is de enige dag in twee weken dat ik niet enige uren in de trein zit. Die OV heb ik dus hard nodig! Gelukkig zijn de uitzichten soms heel aardig, zoals vanochtend tussen Assen en Beilen!

Update: Wat een mazzel! De voorstelling van donderdag ging niet door wegens technische problemen en nu ligt Bertje Vis in het ziekenhuis met een acute blindedarmontsteking!

Geen opmerkingen: