vrijdag 22 augustus 2008

Gas terug in de Oude Ebbingestraat

Het is wel raak de laatste tijd. Gisteravond even de poezen van een vriendin gevoerd, blijkt bij terugkomst de straat afgezet door politie en brandweer! Daar wordt je toch licht nerveus van als brandweerlieden zich bij jou voordeur ophouden, de buren ook aan het lint van de afzetting staan te wachten en er zenuwachtige agenten rondlopen!
Wat blijkt: er is een gaslek in de bovenwoning naast ons. Komkommernieuws dat vanochtend op de frontpage van de nieuwspagina van RTV-Noord staat. (Hier het hele artikel.)
De fotografen van 112Nederland waren er ook om dit komkommernieuws van beeld te voorzien. Twee weken eerder waren ze er ook al. Toen leidde dit tot de vette kop: Ravage in Oude Ebbingestraat.Een epileptische bestuurder was door de straat gezwalkt en had een verkeersbord en zijn auto platgereden. De klap was inderdaad hard en extra spannend door de klapband die direct volgde, zodat de hele buurt voor het raam en al snel op straat stond om te zien wat er aan de hand was.
Spanning en sensatie op de zomeravond!
Gisteravond was er natuurlijk verder niets aan de hand, zodat we gewoon naar huis konden nadat de hoofdkraan was afgesloten om weer over te gaan tot de orde van de dag.

Geen opmerkingen: